Lösningar

Nedan hittar du ett urval av olika lösningar baserat på industriella sprayprocesser, samt specifika applikationer inom miljö- och processteknik. 

Våra medarbetares tekniska kompetens och nära samarbete med våra leverantörer gör att vi kan erbjuda snabb service, mycket bra teknisk support, samt kundanpassade lösningar vid behov.

Om inga resultat visas automatiskt, tryck på returtangent eller förstoringsglaset i sökfältet

Vårt kundlöfte

Rätt lösning

Rätt lösning och rätt produkt handlar inte bara om pris utan flera andra faktorer bör tas i beaktning – funktion, livslängd, kvalitet, materialval, drift- och underhållskostnader, samt miljöpåverkan. Vår målsättning är att hitta rätt lösning som även är hållbar och skapar ett mervärde för dig som kund.

Teknisk kompetens

Vi guidar dig i beslutsprocessen. Hög teknisk kompetens och problemlösningsförmåga, i kombination med specialist- och branschkunskap, gör att vi kan ta fram rätt lösning för en specifik problemställning. Att skapa förtroende är A och O för oss.

Engagemang

Engagemang och personligt bemötande i hela processen från förfrågan till leverans tycker vi är viktigt. Tydliga interna processer innebär snabba svarstider och bra support för att säkerställa att leverans sker enligt plan.

Med hållbara, kundanpassade lösningar bidrar vi till minskad miljöpåverkan, teknisk utveckling och innovation, samt till att säkra industrins globala konkurrenskraft.

Linda Caporicci | VD