• HydroWhirl Orbitor 100 – Kraftfull rengöring av små till medelstora tankar

  • december 14, 2016
  • HydroWhirl Orbitor 100 har en hög rengöring­seffektivitet och är idealisk för användning i små till medelstora tankar där produk­ten är svår att få ren, höga krav på rengöring ställs samt kort rengöringscykel krävs.

   HydroWhirl Orbitor 100 har en kompakt design med en längd på mindre är 20 cm och kan passera genom en öppning på 8,5 cm (Ø3.35 “) till 10 cm (Ø4“). Vikten ligger på endast 2,5 kg.

   Rengöringsvätskan pumpas genom maskinen och får dyskroppen och de fyra dysorna att röra sig. Därefter passerar vätskan genom dysorna som genom sin utformning bildar kraftiga jetstrålar. Dyskroppen roterar i ett mönster och över en specificerad tid (rengöringscykeln) rengörs tanken noga och metodiskt i 360°. Flödet ligger mellan 44,8-198 l/min med ett arbetstryck på 3-10 bar. Den effektiva jetstrålelängden är på upp till 8,6 m och rengöringscykeln på mellan 1,7 – 6,1 minuter. Detta gör den idealisk för användning i små till medelstora tankar där kort rengöringscykel krävs.

   HydroWhirl Orbitor 100 är ATEX-certifierad och designad för att möta kraven inom olika industrier såsom t.ex. livsmedel-, kemikalie- samt läkemedelsindustrin. Den är utformad med minimalt antal rörliga delar vilket gör att den lätt kan plockas isär och sättas ihop igen på mindre än 15 minuter.

   HydroWhirl Orbitor 100 är den senaste produkten i vårt sortiment av dysor för tankrengöring.

   Här kan du läsa mer om våra dysor för tankrengöring!

Kontakt